Laminaat

De gemakkelijk te reinigen voel–je–goed vloer

Laminaat is al jarenlang een populaire vloerbedekking en staat als geen ander voor eenvoudige reiniging en degelijkheid.

Een volledig ongecompliceerde vloerbedekking die weinig aandacht nodig heeft en waarmee u een mooie en bestendige vloer jarenlang kunt behouden – gegarandeerd. Deze vloeren zijn eenvoudig te installeren aangezien ze zwevend worden geplaatst.

Laminaat bestaat uit samengeperste lagen materialen, waaronder HDF High-Density Fiberboard) en een decoratieve bedrukte laag.

Meerlaags parket

Het parket dat alleen bij jou past

Meerlaags parket, ook wel bekend als samengestelde parket, bestaat uit verschillende lagen hout die op elkaar zijn gelijmd. De toplaag, ook wel de slijtlaag genoemd, is gemaakt van massief hout en bepaalt het uiterlijke aspect van de vloer.

Deze vloer biedt dezelfde warme en natuurlijke uitstraling als massief houten vloeren. De toplaag kan worden gemaakt van verschillende houtsoorten, zoals eiken, beuken, esdoorn, walnoot, enz., waardoor er diverse keuzemogelijkheden zijn wat betreft kleur en patroon.

Meerlaags parket kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd, zoals zwevend gelegd of vastgelijmd aan de ondervloer, afhankelijk van type parket.

Fineerparket

Een revolutie voor houten vloeren

Is een vloer met een dunne toplaag van echt hout. Door de versmelting met de high-tech onderlagen wordt echter een stabiel en robuust resultaat bereikt, dat ongezien is in andere houten vloeren. Het maakt een fineer parket zeer stootvast.

Meerlaags visgraatparket

De klassevloer voor elk interieur

Visgraat is een traditionele plaatsingsvorm voor parketten, en weer helemaal terug van weggeweest. Het is een vloer die in elk type interieur past en een ruimte net dat ietsje extra geeft.

Vinylparket

Een vloer met alleen de beste eigenschappen

Door te innoveren met rigide vinylplanken slagen fabrikanten er vandaag in het beste van twee werelden te combineren: de warme uitstraling van parket met een ongelooflijk gebruiksgemak. Vinylparket voelt warm aan, is stil, sterk en waterbestendig. Je hoeft je dus nooit nog zorgen te maken over ongelukjes of morsen.

Alle vinylparketten zijn beschikbaar op bestelling en snel leverbaar.

Heb je vragen over onze vloersoorten?
Laat je gratis adviseren.